Posters van Gallerix

Gepubliceerd op 5 augustus 2021 om 20:57

Oh my jongens, mag ik even een grote shout out naar het merk GALLERIX?! Ik heb echt een onwijs toffe samenwerking mogen doen met dit bedrijf, waarbij ik verschillende posters/lijsten heb mogen ontvangen. Ik ben zo oprecht blij verrast met de kwaliteit van deze posters. Het papier is onwijs dik, goed geprint en heeft een soort matte finish waar ik zelf helemaal gek van ben. Ook de lijsten zijn van geweldige kwaliteit én zijn echt de perfecte eikenhouten kleur. 

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten gaan wij emigreren naar Curaçao en heb ik de posters/lijsten dus ook niet besteld voor bij ons thuis. Wij hebben ons huis verkocht en tja, welke stijl wij gaan hebben als we weer terug komen is dan ook maar de vraag. Nu vond ik het onwijs zonde om deze samenwerking af te slaan en wist ik wel iemand anders die ik hier blij mee kon maken, namelijk mijn moeder. Zij heeft verschillende posters uitgezocht en deze in haar interieur verwerkt. En ik moet zeggen, wauwie.. wat staan ze mooi! Wat vinden jullie? 

Ik zal de verschillende posters hieronder laten zien. Onder de foto zet ik het exacte linkje, mochten jullie ze zelf ook willen aanschaffen! PLUS, ik heb daarbij nog een kortingscode waarmee jullie 30% (!) korting kunnen krijgen op de gehele collectie. De code is Shaniska30, geldig tot 24 augustus 2021. 

Heel veel shopplezier! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.