Skincare van African Extracts Rooibos

Gepubliceerd op 19 april 2021 om 13:45

Een tijdje geleden werd ik benaderd door African Extracts Rooibos skincare. Dit is een familie bedrijf gevestigd in Kaapstad, Zuid-Afrika. Ik was meteen geïnteresseerd aangezien ik 'Rooibos' enkel ken van een theesmaakje. Ook is het vinden van fijne en lekker ruikende huidproducten best lastig. De substantie van de crème is vaak niet fijn of het blijft bijvoorbeeld te 'plakkerig' op je gezicht. In deze blog zal je dan ook mijn eerlijke mening lezen na het uittesten van vier verschillende producten. 

Ik heb vier producten mogen ontvangen uit de Classic lijn. Deze is voor de normale en gemengde huid. Drie producten zijn een ochtendbundel en bestaan uit een te volgen stappenplan. Je begint met de face wash, gaat door met de toner en maakt de ochtendroutine af met de dagcrème. Verder heb ik er nog een losse gezichtsscrub bij, welke bestaat uit verbrijzelde rooibosbladeren en abrikozenzaad. Klinkt interessant he? 

Wat ik om te beginnen wil vertellen over de producten én wat ik heel fijn vind, is dat alle producten vegan zijn. Ook bevatten ze geen parabenen en zijn de ingrediënten duurzaam verkregen. Ik ben begonnen met het uitproberen van de scrub. De scrub heeft een fijn korreltje erin die prettig aanvoelt op je gezicht. De geur is ook verrassend en doet me denken aan vakanties. Heerlijk! Na het gebruiken van de scrub voelde mijn huid ook heel zacht aan. 

De facewash ruikt ook al zo lekker. Je hoeft van alle producten maar een klein beetje te gebruiken, wat wel prettig is! Doe je lekker lang met de producten. Hij schuimt goed en prikt niet in de ogen. De toner gebruik je hierna. Ik had nog nooit eerder een toner gebruikt dus wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. MAAR, ik vond het een heel prettig product om te gebruiken. 

De laatste stap van de ochtendroutine is de dagcrème. Deze bevat een SPF 15. Zeker voor mijn huidje als roodharige is dit natuurlijk hartstikke fijn. De crème is een witte substantie waarvan je, na ervaring, niet veel van hoeft te gebruiken. Hierdoor doe je dus behoorlijk lang met een tube. Ik vind de crème persoonlijk wat aan de vette kant en langzaam intrekkend. Ik heb geen hele droge huid en zou deze crème eerder aanraden bij een droge huid.  Ook hou ik ervan als de crème snel intrekt zodat ik door kan met de rest van mijn make-up. De huid voelt nadat die is opgedroogd wel heel zacht aan! 

Wil jij nou ook deze producten bestellen? Neem dan snel een kijkje op https://africanextracts.nl/
Ook kan je het bedrijf vinden op Facebook & Instagram 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.