Textielposters aan de muur

Gepubliceerd op 2 september 2020 om 14:44

Dat ik van toffe items aan de muur houd, is geen geheim. Toch vind ik het vaak wel weer lastig om foto's op een juiste manier toe te passen in je interieur zonder dat het to much wordt. Ik heb bijvoorbeeld een IXXI geprobeerd met allerlei verschillende foto's van ons, onze familie en ons gezin.. maar ik moet toegeven dat deze misschien 2 maanden gehangen heeft en toen was ik hem échttt wel weer zat. Het zegt ook wel wat dat ik deze IXXI nooit gedeeld heb op mijn Instagram feed (puur omdat ik hem dus écht niet in ons interieur vond passen). 

Toen studentendrukwerk.nl mij benaderde voor een samenwerking snapte ik eerst de link niet. Ik was toch helemaal geen student? Maar de titel van hun website zegt niet alles over wat voor toffe producten zij verkopen. Zo verkopen zij inderdaad readers, scripties, portfolio's en al het andere wat je maar nodig kan hebben als student MAAR.. tatadadaa ook verkopen zij wanddecoratie, bierviltjes, chocolade cadeautjes, muismatten én mondkapjes (die je kan bedrukken naar keuze met foto, logo of tekst!). 

Ik heb gekozen voor een textielposter met een foto van onze familyshoot en ben er echt mega blij mee. Het formaat is A2 en heeft posterlatten aan de onder- en bovenzijde. Deze latjes hebben magneetjes erin waardoor ze ook nog eens makkelijk te 'monteren' zijn. Ik zal hieronder wat foto's delen. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden! 

Laten jullie het weten in een reactie? 

Liefs, Shaniska.  «   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.