Foto's bewerken met een preset

Gepubliceerd op 5 juli 2020 om 21:52

preset foto fotobewerking presetfotobewerking

Hoi, leuk dat jullie deze blog lezen!

Ik maak mijn foto's met een spiegelreflexcamera van Canon. Kadootje voor kerst van le boyfriend, lucky me! De foto's bewerkte ik eigenlijk amper. Af en toe speelde ik met de schuifjes in de Instagram app, maar daar hield het ook bij op. Wat ik vaak deed was de verlichting wat feller zetten. Toen ik ging kijken naar andere mogelijkheden om mijn foto's te bewerken kwam ik uit bij de Lightroom App. Ook hierin speelde ik wat met de schuifjes en in combinatie met mijn Canon camera kwamen er toch nog aardige plaatjes uit (al zeg ik het zelf ;-) ). Maar een echt warm sfeertje kreeg ik zelf niet voor elkaar. 

Ik kwam al meerdere malen op Instagram het woordje PRESET tegen en werd nieuwsgierig. Ik ging uitzoeken wat dit precies inhield en vond de preset van Marilyn Bartman geweldig! Ik kocht deze voor €27,-. Nu denk je vast jeetje, dat is toch nog best een hoop geld voor een fotobewerking. maar persoonlijk vind ik het echt de moeite waard. Mijn foto's zien er meteen een stuk professioneler uit en aangezien ik ook veel foto's maak van Michael en mijn pracht en praal Olivia, vond ik dat ik hiervoor best wat mocht uitgeven. Door de warme en sfeervolle gloed die over de foto's heen zit passen de foto's ook meteen perfect in mijn interieur. 

Hieronder plaats ik enkele interieur foto's waarop duidelijk het verschil te zien is. Laten jullie me weten wat jullie ervan vinden? En wat zouden jullie doen? Geld uitgeven voor een PRESET? 
 

preset foto fotobewerking presetfotobewerking
preset foto fotobewerking presetfotobewerking
preset foto fotobewerking presetfotobewerking
preset foto fotobewerking presetfotobewerking
preset foto fotobewerking presetfotobewerking
preset foto fotobewerking presetfotobewerking


Zo zie je maar wat een preset kan betekenen voor je foto's. Ik vind het tot nu toe heel erg fijn om te gebruiken en volgens de poll die ik via mijn Insta story had gepost, ging jullie voorkeur ook uit naar de preset foto's. Wat ik verder echt nog ZO fijn vind, is dat mijn feed er eindelijk meer als een geheel uitziet. Ik gebruik de preset niet alleen op interieur foto's maar ook op personen. Zie hieronder voor het verschil! 

babygirl newborngirl kersverse ouders bevalling parents newborn

Dit was hem weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mijn blog te lezen! En hebben jullie nog leuke tips, ideeën of opmerkingen dan hoor ik ze graag. 

Liefs, Shaniska. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.