Als ik een grotere tuin had dan...

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 11:41

Als ik een grotere tuin had dan had ik het wel geweten. Mijn Pinterest staat vol met inspiratie plaatjes voor our future farm house. Mijn droomhuisje hoeft namelijk helemaal niet groot te zijn, maar de tuin, die het liefst wel! Hoe heerlijk is het om een eigen mini pluktuin te hebben, prieeltjes met woekerende rozen erover heen of een grote eettafel met wel 10 stoelen eraan en 100 romantische lampjes erboven. Zucht, ik droom nog even verder.. Dromen jullie met me mee? 

Vinden jullie deze stijl tuin ook mooi? Of hebben jullie het toch liever wat moderner? Ik ben nou eenmaal gek op bloemen, in alle kleuren, soorten en maten. Iedere dag neem ik wel een kijkje op Funda om te zien of er een leuk droomhuisje voorbij komt in onze regio.. Tot die tijd, blijven we Pinterest vullen met de mooiste inspiratiefoto's en dromen we over alles wat we nog willen.

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Shaniska

 

☆ garden by night inspiration 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.