Retroprints van Fotofabriek

Gepubliceerd op 18 mei 2020 om 19:00

Unieke fotoproducten bestellen doe je bij Fotofabriek! Bij Fotofabriek kan je allerlei gepersonaliseerde producten bestellen van fotoboeken tot agenda's tot wanddecoratie.  Je kan zelfs je foto laten afdrukken op kurk, of tuinposters bestellen met je eigen foto erop! Hoe tof is dat?! 

Retroprints

Zoals vele andere mama's zullen herkennen staat ook mijn telefoon alweer bomvol met foto's van Olivia, ook al is ze pas 4 maanden oud. Ik was dan ook super blij dat Fotofabriek mij benaderde met de vraag of ik een setje retroprints wou ontvangen. Het leuke aan de retroprints is toch écht wel dat het net een polaroid foto lijkt! Natuurlijk heb ik wat foto's voor in het plakboek van Olivia besteld. Maar ik heb ook een aantal foto's besteld om te versturen aan familie en vrienden. In deze corona-tijd is het natuurlijk nóg leuker om echte post te versturen en ontvangen. Onder de foto zit een mooi wit vlak waar ik een kort persoonlijk berichtje kan schrijven! 

Van Stoer Metaal heb ik in het trappengat een rekje hangen waar ik altijd verschillende kaartjes en foto's in verzamel. De retroprints van Fotofabriek passen hier ook perfect tussen en staan super leuk! Iedere keer als ik nu de trap op of af loop krijg ik een mega glimlach bij het zien van de foto's. 

Wil jij de retroprints   ook bestellen? Dat kan nog t/m 21 mei met 25% korting! Dat betekent een setje van 8 stuks voor maar €3,74. Dat is toch geen geld? Deze blog is geschreven in samenwerking met Fotofabriek. 

Liefs, Shaniska. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.