Bohemian-marrakesh inspiratie voor het inrichten van een overkapping

Gepubliceerd op 4 mei 2020 om 23:24

Picture by: Asher King

 

Zoals jullie misschien wel voorbij hebben zien komen in mijn Instagram stories, zijn wij bezig met een overkapping in onze achtertuin. Onder deze overkapping komt een open haard, buitenkeuken, eettafel met stoelen en loungehoekje. Ik heb op Pinterest een inspiratiebord aangemaakt voor de inrichting in een beetje een ibiza-bohemian-marrakesh stijl met veel bamboe, rotan, lichte aardtinten en verschillende patronen en materialen. 

 

 

Het leek mij een leuk idee om jullie mee te nemen in mijn zoektocht naar verschillende soorten meubels, accessoires, buitenkleden en andere deco spullen.  Wie weet kan ik jullie hiermee weer inspireren toch?! 

 

Onderstaande stoelen zijn van de JYSK. De eetkamerstoelen zijn super leuk bij een witte eettafel met een verzameling rotan hanglampen erboven. De stoelen zijn alleen online verkrijgbaar en kosten €59,99 per stuk. Nu moet ik er nog wel even bij zeggen dat ze niet geschikt zijn voor buiten, maar aangezien ze bij ons onder de overkapping komen te staan maken ze een goede kans! 

De fauteuil kost €75,- en is een van de goedkopere rotan stoelen die ik ben tegengekomen! Een budgettipje dus. Ik zie het al helemaal voor me, schapenvachtje, mooie kussens, glas wijn en een knisperend haardvuurtje. 

 

Onderstaand bankje is gemaakt van bamboe en is een match made in heaven met het typische boho stijltje. Een paar witte zitkussens en een setje bohemian sierkussens maken het helemaal af. Bamboe is enorm geschikt voor buiten aangezien het erg sterk en weerbestendig is. Het bankje is van de Leen Bakker en kost €269,-. Ook het tafeltje is van de Leen Bakker en kost €109,-. 


Nu we het toch over bohemian sierkussens hebben... Ik kwam het merk Mrs BLOOM tegen op Instagram en wat een geweldige kussens verkopen zij. Super veel kleurtjes en hele leuke printjes. Hieronder een klein assortiment die ik perfect vind passen binnen het thema. Waar deze kussens verkocht worden kun je vinden op de website van het merk. 

Om een ruimte gezellig te maken en volledig in het bohemian sfeertje onder te dompelen kunnen de juiste accessoires natuurlijk niet ontbreken. Een spiegel, een grote mand voor dingen die je liever uit het zicht bewaard of een lekkere plaid om 's avonds onder te kruipen. Onderstaande accessoires zijn allemaal van Noa May. Een toffe woonwinkel met heel veel bohemian accessoires. 

 

 

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om deze blog te lezen! Hebben jullie nog tips en tricks om hét bohemian sfeertje neer te zetten? Let me know! 

Liefs, Shaniska. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.