Zwanger zijn in de corona periode mét lockdown

Gepubliceerd op 4 februari 2021 om 13:30


Terwijl ik deze blog aan het schrijven ben zit ik (inclusief dikke babybelly) in Olivia haar kamer op de grond. Manlief is beneden een cursus online aan het volgen voor werk en Olivia dwarrelt om mij heen. Of beter gezegd, over mij heen. Want zichzelf vermaken kan ze matig, aandacht vragen daarentegen, is ze uitermate goed in. Heel comfortabel is het niet, maar ach! It gets the job done.. 

Hoe ik zwanger zijn in de corona periode ervaar? Over het algemeen helemaal prima! Heerlijk dat ik mezelf iedere dag weer in joggingpak kan hijsen zonder dat iemand er ook maar iets van merkt. Make up? Wat is dat?! Zeker nu ik dichter bij het einde kom vind ik het toch wel lekker dat ik me niet druk hoef te maken over mijn outfitjes en of deze wel een beetje OK zijn. De deur uit ga ik toch niet, haha! 

Anderzijds, is het niet de deur uitgaan natuurlijk hartstikke balen. Met een dreumes 'opgesloten' zitten in eigen huis, het is me nogal wat. Mijn klusjeslijst (die ik aan het begin van de corona tijd opstelde) wordt ook steeds kleiner óf onmogelijker om uit te voeren. Leuk dat ik een complete zolder renovatie wil, maareh.. hoe wil ik dat precies gaan doen? Niet alleen zijn de bouwmarkten dicht maar kan ik zelf niet eens mijn eigen schoenen aan doen kan je nagaan een zolder verbouwen.

Ook de leuke dingen loop je mis. Het babyshoppen voor kleertjes, babykamer items of gewoon inspiratie opdoen. Super jammer natuurlijk. Het scheelt dat je heel veel online kan bestellen maar toch is kleertjes voelen en bekijken in een fysieke winkel toch anders dan online bestellen. Mis ik dit écht? Het valt me nog mee. Het enige wat ik mis, is bijvoorbeeld specifieke items die ik nodig heb waar hoge verzendkosten op zitten of accessoires voor de babykamer waarvan je niet precies weet wát je wil. 

Al met al, denk ik dat het best OK is om zwanger te zijn in de corona periode inclusief lockdown. Zwanger zijn in combinatie met een dreumes van net 1 jaar? Dat is dan weer een ander verhaal. Deze bewaar ik voor de volgende blog! 

Dankjewel voor het lezen! 

Heel veel liefs, Shaniska. 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.