Van een idee naar een andere werkelijkheid..

Gepubliceerd op 8 april 2020 om 22:52

Lang voordat ik zwanger werd had ik al een Pinterest bord vol met babykamer inspiratie verzameld. Rammelende eierstokken had ik namelijk al sinds mijn 13e! De sfeervolle plaatjes die ik verzamelde bestonden voornamelijk uit warme, neutrale tinten met veel hout, wol en andere natuurlijke materialen. Een bohemian sfeertje was duidelijk af te lezen. Weinig kleurgebruik en geschikt voor zowel een jongen als meisje. De commode in de babykamer had ik, voor we het geslacht wisten, zelfs al in een roest kleur geschilderd.  


Maar .. toen ik samen met Michael de gender reveal ballon doorprikte met 16 weken, veranderde alles. De roze confetti die eruit explodeerde en het besef dat wij een meisje ter wereld gaan brengen maakte dat ik opeens alles roze wou!  Niet het harde en felle roze, maar lief en zacht roze. Of misschien zelfs wel een beetje framboos roze.

Mijn Pinterest bord veranderde dan ook al vrij snel. De witte wanden werden ingeruild voor een vintage bloemenbehang, ook in de kleur roze natuurlijk. De roestkleurige commode werd nogmaals in een andere kleur verf gezet zodat die beter aansloot bij de nieuwe sfeer die ik wou neerzetten. En bij Kids deco bestelde ik een bedhemeltje in de kleur Dusty Pink. Deze drie items, het behang, de commode en het bedhemeltje, vormen uiteindelijk de basis van het kamertje in de roze tinten.

Overige spullen zoals lakentjes, dekentjes en accessoires heb ik aangeschaft bij bijvoorbeeld Sostrene Grene, Little Dutch en IrisEsther.com of is gemaakt door mijn lieve moeder en schoonmoeder. Ik ben super blij met hoe het uiteindelijk geworden is. Een echte meisjes kamer.

Wat vinden jullie ervan? Let me know in een reactie!

Liefs, Shaniska.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.