Het geboortekaartje van Olivia Rose

Gepubliceerd op 8 april 2020 om 22:50

Onze lieve Olivia Rose is geboren op 12-01-2020, 10 dagen voor de uitgerekende datum. Natuurlijk om haar geboorte bekend te maken aan vrienden en familie hebben wij een geboortekaartje uitgekozen. Dit hebben wij gedaan bij Cotton Bird, een bedrijfje gevestigd in Zuid-Frankrijk. De keuze op de website is reuze en ook kan je de kaartjes deels aanpassen door bijvoorbeeld wel of geen foto’s van je kleintje toe te voegen. Ze hebben verschillende thema’s als zacht pastel, trendy, rustig chic en arty.


Wij hebben gekozen voor een kaartje waarin wij ook foto’s konden verwerken. Op deze manier kan familie die in Amerika of Bolivia woont onze dochter ook bewonderen. De foto’s op het kaartje heb ik zelf gemaakt. Het leuke bij de kaartjes van Cotton Bird is dat de binnenkant van de envelop een bijpassend bloemenprintje heeft.

geboortekaartje birthcard geboorte newborn babygirl

Om het kaartje helemaal af te maken hebben wij geen gewone sluitzegels gebruikt maar lakzegels. Deze komen bij Lief Moment vandaan. Ik kwam het bedrijfje van Lisanne een tijdje geleden tegen op Instagram en meteen was ik verliefd op de lakzegels. Ze zijn te verkrijgen in diverse zachte pasteltinten maar ook bijvoorbeeld in het wit met een gedroogd bloemetje erin verwerkt. Hoe leuk en bijzonder! De zegels worden met de hand gemaakt en zijn daarom stuk voor stuk uniek.

geboorte geboortekaartje babygirl newborn baby newbornbaby

Ik heb gekozen voor de witte zegels met een gedroogd bloemetje en de zegels in de kleur pink. Op deze laatste kan je diverse prints laten stempelen zoals babyvoetjes. Op de foto’s hieronder zie je welke ik heb gekozen. Oh, en wat helemaal handig is, is dat de lakzegels een plakstrip aan de achterkant hebben. Op deze manier kan je ze super snel verwerken op de enveloppen.


Wat vinden jullie van ons geboortekaartje?


Liefs, Shaniska.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.