Een gedicht voor Olivia van mama's beste vriendin

Gepubliceerd op 8 april 2020 om 22:48

Mijn beste vriendin kwam zo snel als ze kon langs nadat Olivia geboren was. Ze bracht een cadeau mee. Het meest emotionele cadeau wat ik me kon bedenken. Een gedicht, speciaal gemaakt door haar. Voor onze Olivia. Het gedicht hangt op Olivia haar kamer en iedere keer dat ik er naar kijk, bedenk ik me dat dit soort cadeau's het waardevolst zijn. Dankjewel lieve Wes voor dit prachtige gedicht. 

 

‘’De wereld regent magische glitters,
nu dat jij bestaat.

 

Alle liefde is ineens vanzelfsprekend,
omdat jij de taal van onvoorwaardelijk verstaat.

 

Jij bent een kleine avonturier.
De wereld heeft er een wonder bij.

 

Alle handen zullen je dragen,
als onzichtbare vleugels aan je zij.

 

Dus verken en ga op pad,
en vind rust in alle armen.

 

Oneindige kusjes op je voorhoofd,
warme handen die je verwarmen.

 

En op het pad des levens,
ook al ben je nog zo klein,
de deken van oneindige liefde
zal er altijd voor jou zijn.

 

Dus kom hier met je kleine oortjes.
Ik wil je wat liefs vertellen.

 

Je bent nu al de allerliefste
Olivia Rose Ellen.''


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.