Binnenkijken in de babykamer van Kae

Gepubliceerd op 22 januari 2021 om 19:22

Hoi! 

Ik ben Diantha en ik woon samen met mijn man Bruno, zoontje Xavi en pasgeboren dochtertje Kae in de Haarlemmermeer.

Het klinkt misschien een beetje suf maar ik vind het heerlijk om in de tuin en in huis te rommelen. Daarnaast ga ik graag naar het bos om te wandelen en hou ik van lekker eten, vooral zoetigheid zoals taart haha.

 

Het babykamertje van Kae is een beetje in de stijl van de rest van het huis (Instagram; bloesemblond). Ik hou van pastelkleuren (vooral roze), bloemenpatroontjes en brocante, vintage spulletjes. Dus toen in mijn zwangerschap bleek dat het een meisje werd, kon het niet anders dat ook deze kamer eraan moest geloven. Het behang en de kledingkast vond ik als eerste en was dan ook de basis van het kamertje. Er staan vooral heel veel accessoires en spulletjes en die maken het kamertje gezellig, dat vind ik dan ;)

 

De kast, commode en het ledikantje zijn vintage, en heb ik gekocht op Marktplaats. Daar ben ik heel blij mee en zullen waarschijnlijk nog jaren hier blijven staan. Verder ben ik heel blij met het hert lampje van Little Lights, ook in Xavi zijn kamertje hangt er eentje. Ze zijn vrij prijzig, maar ik vind ze zo leuk en het helemaal waard. Hij is dimbaar en met timer. Dus ideaal als nachtlampje en ik gebruik hem ook s'nachts in onze eigen kamer tijdens de voedingen.

 

Ik hou van veel opbergruimte, want ik kan er niet zo goed tegen als overal 'troepjes' liggen. In elke kamer staan dus gemiddeld twee grote manden, ideaal voor wasgoed, speelgoed, schoenen, sokjes etc. De meeste komen van Marktplaats en hebben heel weinig gekost. Wat mij betreft dan ook de beste tip die ik kan geven wanneer je niet continu overal troep wil hebben liggen. En kijk daarnaast regelmatig even op Marktplaats wanneer je iets specifieks zoekt, zelfs met verzendkosten erbij ben je vaak goedkoper uit dan in een (baby) winkel. 

Mochten jullie verder nog vragen hebben over het kamertje, stel ze dan gerust! 

Liefs, Diantha. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.