Binnenkijken in de babykamer van Liora

Gepubliceerd op 14 juni 2020 om 09:35

Hoi! Mijn naam is Naomi. Ik woon samen met mijn vriend en onze dochter Liora. Wij wonen in de Bollenstreek in Zuid Holland. Stiekem ben ik zelf verliefd geworden op de mooie kleurrijke en rustige omgeving. Tien jaar geleden heb ik het Bourgondische Brabant verruild voor het industriële Zaandam en sinds kort dus de Bollenstreek. Mijn hobby's zijn fitness, interieur, reizen en genieten van de natuur. 

Waar heb je je inspiratie voor het babykamertje vandaan gehaald?
Pinterest, maar voornamelijk Instagram waren mijn bronnen van inspiratie.  

Welke stijl/kleuren heb je gekozen en waarom?
Ik wilde graag een vintage, bohemian stijl kamer met daarin natuur en roze tinten. Belangrijk vond ik dat de producten, accessoires en meubels zoveel mogelijk van duurzaam materiaal zijn of hergebruikt! Verder ben ik gek op de kleurtjes van Flexa, deze zie je dan ook terug op de muur maar ook in de meubels. 

 

Waar komen de meubels vandaan? 
Ik heb de commode gevonden op Marktplaats en zelf opgeknapt. de kast is van IKEA. Het veranderen van de deurknopjes doet al een hoop. Het gouden ledikant heb ik gekregen op mijn babyshower! De prachtige roze barok stoel is ook een marktplaats vondst! 

Heb je nog speciale accessoires waar je veel waarde aan hecht of erg blij mee bent?

De hanger met olifantjes komt uit India en is een cadeautje van mijn vader. Verder ben ik erg blij met alle custom made items zoals het hemeltje, aankleedkussen hoezen en ledikant items, deze zijn gemaakt door mijn zusje Bohemianbelice. Niet alleen heb je daardoor items die niemand heeft, het geeft ook je persoonlijke stijl weer! Ik vond het heel fijn om samen met iemand de kamer te stijlen, twee zien meer dan een en het neemt een hoop werk uit handen. 


Heb je goede shop of styling tips met betrekking tot een babykamer?
Ik zou zeggen begin op tijd zodat je de tijd hebt om echt je eigen stijl toe te voegen. En daarbij vind ik het zelf altijd leuk om een verhaal te hebben bij ieder item. Dit lukt makkelijker als je zelf meubeltjes opknapt en scheelt ook nog eens in de portemonnee. Ook zou ik iedereen aanraden eens naar tweedehands winkels te gaan om bijzondere items te zoeken! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.