Binnenkijken in de babykamer van Jae

Gepubliceerd op 31 mei 2020 om 08:50

Hoihoi,

Margo hier, ik ben 27 jaar en woon al 5 jaar samen in Noord-Brabant met mijn vriend Michael (we zijn al 11 jaar samen wow!) Reken  maar uit.. jup, ik was net 16. Afgelopen Januari kwam ons klein bundeltje puur geluk op de wereld, JAE. Ook hebben we 2 hondenkinders Bentley en Binky waar we dol op zijn. Ik werk in de kinderopvang. Als hobby ben ik graag met interieur/stylen/fotograferen bezig, en nu met een kleine erbij kinderkleding shoppen. Want dat is vééél leuker dan voor jezelf haha!

Tijdens onze kinderwens heb ik veel op Pinterest gekeken naar babykamers en deze plaatjes opgeslagen. Ik wist vrijwel meteen dat ik geen standaard meubel setje wilde. Maar zelf meubels bij elkaar zoeken en zo verschillende materialen met elkaar combineren.

 

Ik koos voor een thema, dieren! En waarom? Omdat ik dol ben op dieren. Ik bel zelfs regelmatig de dierenambulance voor zieke of gewonde diertjes die ik tegen kom op straat. Jep, thats me! Ik kan zo bij Greenpeace!

Zomer 2019 was ik al een paar maandjes zwanger. Ik wilde niet op vakantie want stel dat, je bent de hele vakantie ziek. Beland je daar straks in een wazig ziekenhuis enzovoorts. Ik voelde me prettiger thuis, veilig eten en veilige omgeving. Achteraf had het prima gekund want ik had vrijwel geen zwangerschapskwaaltjes. In die zomer gingen we dus alvast aan de slag met de babykamer. Omdat we nu mooi de tijd hadden.

 

Ik wist  meteen wat ik wilde.

*Het witte dressoir oftewel commode van IKEA,  maar wel met andere handgreepjes erop;

*Het naturel houten bedje van IKEA;

*De 2 naturel houten wandopbergers van IKEA (FLISAT wandopberger). Ik koos voor deze omdat ze groter zijn als de welbekende kruidenrekjes.

*Behang van Fleurdesfleurs. de dierentoren kwam ik via via tegen op instagram. Supergaaf vond en vind ik die nog steeds! Op onze muren kan geen behang omdat er net een korreltje op zit. We bedachten om deze op een meubelplaat van Karwei te plakken. We kochten eerst de plaat en daardoor wist ik de maat van het behang. Deze maat kon ik doorgeven aan Fleur en zo kwam hij op maat gemaakt thuis. Deze meubelplaat hebben we toen aan de muur bevestigd. Zo werd het een pronkstuk in de babykamer!

 

De muurkleur hebben we zelf laten mengen bij karwei. Hier krijg ik tot op de dag van vandaag veel vragen over, omdat iedereen hem zo tof vind.Toen de accessoires.. Echt, I LOVE IT, om deze bij elkaar te sprokkelen (natuurlijke tinten, groen met okergeel en diertjes). Ik heb hiervoor voornamelijk gewinkeld bij Casa, IKEA en H&M home. Merken als Meyco en Donebydeer vind ik ook leuk!

 

De babykamer was dus ruim voordat ik uitgerekend was klaar. Dagelijks ging ik even kijken of rommelen in het kamertje.

Ik ben heel blij met het resultaat, het naturel hout, de kleuren en het behangpaneel dat is wel echt het pronkstuk van de kamer.

 

Voor alle mommy’s to be wat tips: speur op Instagram en Pinterest voor inspiratie en ideeën en kijk in de winkels die ik hierboven noemde. Maar hou ook zeker winkels zoals Zeeman, Action en Kwantum in de gaten. Deze hebben soms ook toffe spullen voor een leuk prijsje. Máár je moet ze wel net zien te vinden is mijn ervaring…

 

Dankjewel voor het lezen van mijn blog over Jae zijn kamertje en thanks to lieve Shaniska. Heb je vragen na het lezen van mijn blog of wil je iets weten? Stel ze gerust, dat vind ik leuk!

 

Veel liefs, Margo.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.