Binnenkijken in de babykamer van Xavi

Gepubliceerd op 8 april 2020 om 22:36

Hallo allemaal!


Ik ben Diantha en woon samen met mijn man en zoontje Xavi, van intussen 10 maanden, in een heel fijn huis met grote tuin vlakbij Haarlem. 

Heel blij ben ik met mijn tuin, als het mooi weer is ben ik daar ook vaak te vinden. In de lente en zomer lekker buiten rommelen en in de herfst en winter binnen, ik ben echt een huismus. Daarnaast wandel ik graag in het bos en hou ik van koken.

Het babykamertje van Xavi is zacht-blauw met zandtinten. Ik hou heel erg van lieve zachte kleurtjes en (bloemetjes) behang. Maar om ook in Xavi zijn kamer een roze bloemetjes behang te plakken, daar twijfelde ik wel een beetje over ;) Maar toen vond ik een heel lief vintage behang met zacht blauwe vlindertjes en blaadjes, net iets stoerder dan roze bloemetjes maar toch ook heel lief. Het behang was eigenlijk de basis en de rest heb ik daar bij gezocht. Ik ben niet zo gek van nieuwe spullen in mijn huis dus ook Xavi zijn kamertje bestaat voor een groot deel uit vintage vondsten. De vintage commode stond op onze slaapkamer en heb ik een ander kleurtje gegeven. De grenen kledingkast vond ik voor een mooie prijs op marktplaats en veel accessoires vond ik ook in de kringloop, brocante winkels of op marktplaats. Het enige wat nieuw is, is het bedje van Ikea en het kleed van de Wehkamp. 

 

Ik vind een babykamer zelf heel gezellig als er veel leuke accessoires staan/hangen en vooral handig als die ook nog eens functioneel zijn. Grote manden met knuffels, dichte manden met speelgoed (lekker uit het zicht maar toch leuk op de vloer! Rekjes met boeken en een kledingrekje met de leukste kleding (scheelt ook kastruimte!) vind ik onmisbaar. Daarnaast ben ik zelf ook blij met onze fijne fauteuil, daar heb ik intussen heel veel flesjes in gegeven. En ik ben echt mega blij met het leuke nachtlampje van Little Lights, zij hebben echt de meest schattigste lampjes. Ik zou ze allemaal wel willen. Het is fijn om de ochtend en avondfles (en vroeger nachtfles) in zacht licht te geven.

 

Het was een feestje om alle spulletjes bij elkaar te zoeken en nog steeds ben ik er heel blij mee! 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.