Binnenkijken in de babykamer van Liora

Hoi! Mijn naam is Naomi. Ik woon samen met mijn vriend en onze dochter Liora. Wij wonen in de Bollenstreek in Zuid Holland. Stiekem ben ik zelf verliefd geworden op de mooie kleurrijke en rustige omgeving. Tien jaar geleden heb ik het Bourgondische Brabant verruild voor het industriële Zaandam en sinds kort dus de Bollenstreek. Mijn hobby's zijn fitness, interieur, reizen en genieten van de natuur. Waar heb je je inspiratie voor het babykamertje vandaan gehaald?Pinterest, maar voornamelijk Instagram waren mijn bronnen van inspiratie.  Welke stijl/kleuren heb je gekozen en waarom?Ik wilde graag een vintage, bohemian stijl kamer met daarin natuur en roze tinten. Belangrijk vond ik dat de producten, accessoires en meubels zoveel mogelijk van duurzaam materiaal zijn of hergebruikt! Verder ben ik gek op de kleurtjes van Flexa, deze zie je dan ook terug op de muur maar ook in de meubels. 

Lees meer »

Binnenkijken in de babykamer van Saar Noé

Hallo daar!Mijn naam is Roxanne, 27 jaar en woon samen met Bart (ook wel bekend als mister B) in het noorden van het land. Afgelopen december kwam daar onze kleine kruimel Saar Noé bij. Ook hebben we nog een poezenkind rondlopen die Luna heet. Naast mijn job in de retail en het mama zijn heb ik een passie voor wonen & interieur.Ons dochtertje Saar is afgelopen december geboren. Voordat ik 24 weken zwanger was hadden we de babykamer al zo goed als af. Ik ben groot fan van neutrale en lichte tinten in het interieur (ik ben allergisch voor kleur, haha). Deze neutrale tinten vind je in ons hele huis terug en kon daarom ook niet ontbreken in de babykamer. Voor de circkel op de muur achter de commode en de lambrisering rondom het ledikant gebruikten wij de kleur 'seafoam' van Flexa. Een makkelijk te combineren kleur, fris, licht en niet te schreeuwerig. Voor de rest is de basis wit.

Lees meer »

Binnenkijken in de babykamer van Mads

Tijdens mijn zwangerschap wist ik het zeker: wij krijgen hoe dan ook een meisje. Ik wist het, alles in mij wist het zeker. Een meisje dat paste echt bij ons. Ik moest dan ook heel hard lachen om mezelf tijdens de 20-weken echo. Lag ik daar hoor: '' Nou mevrouw Wolf, gefeliciteerd! Het is een jongen''. Een jongen?! Even schakelen, dat was het zeker. Maar we waren alsnog in de wolken van het krijgen van een zoon. Feit was wel dat ik al duizend keer een babykamer in mijn hoofd had geprojecteerd, maar je snapt wel, een echte meisjeskamer. Tja, het zou natuurlijk een beetje gek zijn om deze kamer alsnog te maken voor onze zoon. Ik gooide alle ideeen overboord, zocht alle Pinterest plaatjes af opzoek naar een droom-jongens-kamer. Eigenlijk lukte het maar niet om de ''perfecte'' kamer te vinden. Ik besloot mijn meisjes-kamer-idee om te zetten naar de jongensversie. Ik hou van praktisch en van een echte babykamer. Ik vind veel kamers te gestyled, waardoor ze niet meer overkomen als gezellige babykamer maar als een kille ''VT-wonen'' omgeving. Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op VT-Wonen maar het moet wel een babykamer blijven. De kleur was voor mij niet lastig te bepalen. Ik had bij een meisje gekozen voor oudroze, dus zou het nu oudblauw worden. Ik hoor je denken. Bestaat dat ook? Jazeker! En ik ben verliefd op die kleur! Ook kocht ik een leuk behang met bolletjes in deze kleur, gecombineerd met goud en cognacbruine stippen. Toen de basis af was (met 22 weken) gingen we opzoek naar de meubels. 

Lees meer »