Favoriete regenlaarsjes

Gepubliceerd op 14 oktober 2021 om 20:59

Oh kijk dit koppie en outfitje van Olivia nou! Je ziet DE favoriete regenlaarsjes van Olivia al overduidelijk op de foto hierboven. De laarsjes zijn van het merk Bergstein en te krijgen in allerlei leuke kleurtjes, zoals knalgeel, roze, blauw of groen. Wij hebben de laarsjes van Elferink schoenen gekregen en zijn er echt onwijs blij mee. 

 

Vanaf het moment dat de schoenendoos van Elferink schoenen open ging was Olivia lyrisch van de laarsjes. 'Loeien, loeien' begon ze te roepen en mama moest de laarsjes meteen aan doen bij haar. 

 

Tot mijn verbazing ging ze op de grond zitten toen ze de laarzen weer zat was, wiebelde wat met haar voeten en de laarsjes gingen uit! Wat handig, ze kan de laarzen zelf uitdoen. Een kwartier later kwam ze weer met de laarzen aanzetten, zette ze op de grond naast elkaar, hield zich met 1 handje vast aan de muur en trok de laarzen zelf aan! Dat ze verkeerd om zaten laten we voor het gemak maar even achterwege ;-) 

 

Maar dit is toch wel echt onwijs makkelijk, dat je kind van bijna 2 jaar zelf haar laarzen aan en uit kan doen. Ik vermoed dat het komt omdat de laarzen gemaakt zijn van natuurrubber en daardoor erg flexibel zijn. 

 

Hoe dan ook, naar mijn mening zijn het DE ideale regenlaarzen voor de herfst en zou ik ze iedereen aanraden! 

 

*Deze blog is geschreven in samenwerking met Elferink Schoenen 

Klik HIER voor de Instagram pagina van Elferink schoenen. 

Heel veel liefs, Shaniska

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.