Kado tips voor een 1 jarige!

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 22:59

Jeetje, het is al bijna weer zover. Olivia wordt bijna 1 jaar! Daar gaat ze, mijn lieve kleine baby wordt een dreumes. Zo gek om er een andere titel aan te geven. Maar hey, nog drie maanden en er komt weer een nieuwe baby in ons leven! Net zoals vele van jullie vond ik het lastig om kado tips voor een 1 jarige te bedenken. Ik ben dus al een aantal weken in mijn telefoon een lijstje aan het bijhouden met items die me leuk lijken voor Olivia, of items die ik mis. Benieuwd naar mijn lijstje/kado tips? Lees dan snel verder! 

1. Een herinneringskist met het geboortekaartje erop gedrukt. 
Dit is natuurlijk niet perse een kado waar je kleintje direct gebruik van kan maken, máár wel écht heel erg leuk voor later. Alle belangrijke en dierbare items kunnen hierin op 1 plek bewaard worden. 

2. Badspeelgoed. 
Ik merk zelf dat ik enkel twee Tupperware bakjes in de douche cabine heb liggen waarmee Olivia kan spelen. Leuk badspeelgoed is dus zeker een aanrader! Wat mij voor onder de douche heel handig lijkt, zijn bijvoorbeeld van die foam letters die op de wand blijven plakken. 

3. Een pop. 
Poppen zijn er in super veel prijscategorieën en kunnen makkelijk uitgebreid worden, te denken aan kledingsetjes, poppenwagen, poppenbedje enzovoorts. Wij geven een compleet poppensetje aan Olivia voor haar eerste verjaardag omdat het ons leuk leek als zij, als baby nummer 2 komt, haar eigen popje kan verzorgen (mocht zij dit natuurlijk ook willen). 

4. Een reiskoffertje. 
Ik ben zelf fan van de reiskoffertjes van het merk Trunki. Deze heb je in allerlei verschillende diertjes waar ze ook nog eens op kunnen zitten. Reis je veel? Dan is dit dus zeker een leuk kado! Oh, en anders kunnen ze natuurlijk ook gewoon gebruikt worden om bij opa en oma te logeren. 


5. Een emmersetje.
Ik vind het siliconen emmersetje van Liewood te gek. Deze is flexibel en makkelijk mee op reis te nemen. In de tuin of op het strand in Nederland ermee spelen kan natuurlijk ook! 

6. Muziekinstrumenten. 
Ik merk dat Olivia het heel leuk vind om verschillende geluidjes te maken. Het muzieksetje van Konges Slojd is dan ook zeker leuk als jouw kindje ook van geluidjes maken houdt. 


7. Leesboekjes.
Het voorlezen begint hier nu een beetje te beginnen. Hoe leuk is het dan om verschillende boekjes te hebben en al vroeg te beginnen met het aanleggen van een verzameling?

8. Klein fauteuiltje
Het kleine teddy stoeltje van Jollein ben ik helemaal verliefd op! Deze staat dan ook zeker op mijn wishlist en is ook nog eens helemaal interieur proof! 


Hebben jullie nog leuke tips? Laat ze dan zeker weten in een reactie onder deze blog! 

Liefs, Shaniska. 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.