4 tips om dierbare herinneringen van je kleintje te bewaren

Gepubliceerd op 24 april 2020 om 19:00

De mooiste en dierbaarste herinneringen van je kleintje bewaren? De eerste kleertjes en schoentjes, de echo foto’s, tandjes of andere dierbare dingen? Er zijn verschillende manieren waarop je dit kan doen! Ik heb er een paar verzameld voor je. Mocht je nog andere tips of ideeën hebben? Laat het dan zeker weten in de reacties! 

1. Een herinneringskist.
Deze kan je via allerlei bedrijven laten maken met bijvoorbeeld het geboortekaartje op de bovenkant afgedrukt! Er zijn zelfs verschillende maten te verkrijgen zodat je kan kiezen hoe groot je de box wil. Ook kan je natuurlijk zelf een houten kistje kopen of maken en deze, als je kindje iets ouder is, laten beschilderen! Dan is die helemaal persoonlijk! Zoek op Instagram onder de #herinneringskist en je vindt al een aantal leuke bedrijven die deze kisten aanbieden.  


2. Een persoonlijk e-mail adres.
Michael en ik hebben een e-mailadres aangemaakt voor Olivia zodat we hier af en toe dierbare dingen naar toe kunnen e-mailen, zoals mijn bevallingsverhaal, felicitaties bij haar eerste verjaardag of gewoon een lieve ‘brief’ van papa en mama. Op haar 16e of 18e verjaardag geven we dan de inloggegevens en heeft ze een heleboel herinneringen om naar terug te kijken!

3. Een harde schijf.
Tegenwoordig maken we zoveel foto’s en filmpjes met onze telefoons dat deze ook makkelijk verloren kunnen gaan. Om in het digitale tijdperk te blijven kan je natuurlijk een harde schijf kopen met veel opslagruimte. Op de schijf kan je dan georganiseerd, in mapjes, de foto’s en video’s plaatsen. Op deze manier hoef je niet perse een fotoboek te maken, maar blijven de herinneringen toch bewaard! Dat is dan ook nog eens een bijzonder cadeau om te geven als je zoon of dochter 18 wordt! 

4. Het makkelijke fotoboek.
Je kan zelf multomappen ontwerpen met bijvoorbeeld de naam van je kleintje erop, of net als bij de herinneringskist, het geboortekaartje. Je kunt dan losse fotobladen bestellen zodat je jezelf de moeite bespaard van foto’s inplakken! Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij de fotofabriek. 

 

Ik hoop dat jullie wat aan de tips hebben en zou het leuk vinden om te horen of jullie nog andere manieren hebben om de meest dierbare dingen te bewaren! 

Liefs, Shaniska 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.