Mijn 5 favoriete webshops met baby & kids producten

Gepubliceerd op 10 april 2020 om 09:00

Er zijn echt een paar webshops die ik graag in het zonnetje wil zetten omdat ze DE leukste baby & kids producten verkopen. Onder het mom van elkaar een handje helpen in de corona crisis leek het me daarom leuk om mijn top 5 van favoriete webshops op dit moment te delen. Van deze webshops heb ik zelf ook een product gekregen via een samenwerking, gekregen van vrienden en familie of natuurlijk zelf gekocht! De webshops staan in willekeurige volgorde.

 

 

1. Kleine Keutel. 
Dé webshop voor je dekentjes, boxkleden, babynestjes of baby musthaves als haarbanden en mutsjes. Toen Olivia ruim twee weken oud was hebben wij een fotoshoot gedaan voor Kleine Keutel. De materialen van alle producten voelen mega fijn en zacht aan. Alles wordt in eigen land gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe fijn is dat? Een mooi én eerlijk merk! Oh, en de super fijne rompertjes die Olivia aan had tijdens de fotoshoot staan zeker nog op mijn wishlist! 

 

2. Tiny Little Cactus.
Bij Tiny Little Cactus kan je zelf je boxmobiel, wagenspanner, haaraccessoires en zelfs kledinghangers ontwerpen. Van mijn zus kreeg ik op mijn babyshower deze super leuke boxmobiel met vilten hartjes, olifantjes en wolkjes eraan. Elke keer als Olivia eronder ligt (hij hangt nu boven de box) en het muziekje gaat aan moet ze heel hard lachen! Zodra Olivia haartjes krijgt ga ik zeker een kijkje nemen voor leuke haarklipjes of een unicorn diadeem!  


3. Kletskouz

Oh my, kijk dit badpakje nou! Ik was op slag verliefd toen ik deze voorbij zag komen via de Instagram pagina van Kletskouz. Ik kon het dan ook niet laten om deze alvast te kopen voor Olivia. De webshop wordt gerund door 2 mommy's die gek zijn op het kopen van kinderkleding (wie niet?!). Ik was ZO blij dat ik deze webshop tegen gekomen was aangezien het helemaal mijn stijl is. Super leuke, schattige en meisjesachtige kleding met bloemetjes, fijne streepjes en lieve kleurtjes. En niet geheel onbelangrijk, budget vriendelijk! Nemen jullie snel een kijkje via onderstaande button?


4. Rosa Deco
Ik volgde Rosa Deco al een tijdje op Instagram. Toen Michael en ik eenmaal over de naam van ons meisje uit waren wist ik meteen dat ik een naambordje wou hebben voor het speciale kamertje van ons dochtertje. Super dat we het bordje helemaal naar wens samen konden stellen, inclusief de bloemetjes onderaan! Ik wou namelijk graag onderaan het bordje roosjes hebben aangezien Olivia haar tweede naam Rose is. Rosa Deco verkoopt echter nog veel meer handgemaakte producten zoals geboorteaankondigingen, wandplankjes voor de beroemde Ikea kruidenrekjes en naamslingers. 

 

5. Moons Baby & Kids
Ook dit is weer zo een WAUW- merk. Niet alleen verkopen ze echt hippe schoentjes en accessoires maar worden alle producten hand gemaakt van duurzaam leder en stoffen. Bovenstaande schoentjes worden de Fawn Ava Boots genoemd en ook deze heb ik weer gekregen van mijn lieve zus! Ik kan niet wachten tot Olivia ze kan dragen. Ze hebben niet alleen schoentjes met dierenprintjes maar ook hele romantische met zachtroze en een schulprandje. Neem voor alle soorten een kijkje op hun website via onderstaande link.

Dit waren mijn 5 favo webshops van dit moment. Ik hoop dat jullie ze net zo leuk vinden als mij en wie weet kunnen jullie deze ondernemers ook wel een handje helpen in de corona crisis! Mochten jullie op zoek zijn naar nog meer leuke webshops, neem dan een kijkje op Happy Ayla haar website. De link vind je hieronder! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.