Little miss Rosy

Gepubliceerd op 8 april 2020 om 22:53

Little miss Rosy.

Enige tijd geleden werd ik benaderd door Iris van www.irisesther.com met de vraag of zij mij een art print poster mocht toesturen voor in onze babykamer. Ik volgde Iris al op Instagram en vond haar collectie ZO leuk, echt helemaal mijn stijl. Enthousiast als ik was nam ik razendsnel een kijkje op haar website om te zien welke art print ik het beste vond passen bij onze little girls room. Wauw, wauw, wauw. Ik bevond me meteen in een soort dromerige sprookjeswereld waarin konijnen, beren en olifanten tot leven kwamen.


Iris wil graag met haar art prints tot de verbeelding van kinderen spreken. Nou, ik kan je vertellen.. Mijn fantasie werd ook meteen geprikkeld door het zien van Luna bear, Betty Bunny en Ella Elephant. Ik wou alle art prints wel bestellen! Tot ik Rosy Rabbit zag.. met haar handen in haar zakken en een bloemenkrans om haar harige hoofdje heen deed het me meteen denken aan een ondeugend meisje met grootse verhalen. Een beetje zoals mezelf van vroeger, haha!

De poster kwam een aantal dagen later binnen in A3 formaat. Ik heb bij de IKEA een A3 houten lijst gehaald met passe partout zodat de poster helemaal tot zijn recht zou komen. Deze lijst van de IKEA is natuurlijk ook in andere kleuren te verkrijgen. Ik vond het echter mooi om het blanke hout uit het kamertje ook terug te laten komen in deze lijst.

Het was nog een hele opgave om te bedenken waar ik Rosy ging ophangen, aangezien ze op zóveel plekken leuk stond! Uiteindelijk is het definitieve plekje naast het ledikantje op de bloemenwand geworden. Kijk voor de foto's onderaan deze blog. Ik vond haar hier het beste uitkomen en ik kan niet wachten om dromerige verhaaltjes voor het slapen gaan aan ons kleine meisje te vertellen…

Nemen jullie ook snel een kijkje op www.irisesther.com ? Niet alleen heeft ze dromerige art prints maar maakt ze ook echt hele mooie moeder – kind portretten aan de hand van een foto. Ik weet in ieder geval zeker dat Rosy niet de enige art print poster wordt van Iris in ons huis!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.