(Budget) shoptips voor neutrale babykleding

Gepubliceerd op 8 april 2020 om 22:50

Toen ik net ontdekte dat wij een meisje kregen ging ik los met het kopen van roze kleertjes. Wel de wat zachtere tinten en geen fuchsia roze of hard roze. Dat is niet helemaal mijn smaak. Op een gegeven moment trok mijn vriend aan de bel en vroeg om ook nog andere kleuren haha. Daar ging ik dan, op zoek naar (budget) baby kleding in neutrale en warme tinten. Die eigenlijk door zowel kleine boys als girls gedragen kunnen worden!


Ik vond bij de HEMA in de uitverkoop een super schattig broekje en rompertje in een bruin/terra kleur met sterretjes en stipjes. Helemaal schattig in combinatie met het witte vestje die mijn moeder zelf haakte. Bij de HEMA hebben ze hele leuke broekjes in allerlei kleurtjes en printjes. Zeker een aanrader om eens te kijken op de website of langs te gaan in de winkel. Zie hieronder wat foto’s die op dit moment op de website staan.

Ook ben ik groot fan van de website Next direct. Een webshop zonder fysieke winkel, maar my oh my.. wat heb ik veel besteld bij deze webshop. Wat ik vaak een groot voordeel vind is dat ze babykleding in setjes verkopen waardoor je bijvoorbeeld zowel een overgooier, romper als maillot hebt. Deze kan je dan natuurlijk zelf mooi mix en matchen met andere items! Ik ben ook fan van de vestjes die ze verkopen op deze website. Subtiel maar soms wel met leuke geborduurde items erop als vlindertjes en bijtjes, regenbogen en andere beestjes. 

Bij de H&M hebben ze ook super leuke items voor baby’s. Zeker bij de Baby exclusive afdeling, dit is dan wel een iets hogere prijs. Maar koop een maatje groter, rol de mouwtjes wat op en je kleintje kan er vast en zeker nog lang van genieten! Deze rib gebreide trui bijvoorbeeld voor €19,99. Ik hou ervan! Of deze salopette (€19,99), ook leuk voor zowel jongens als meisjes!

Verder koop ik zeker ook wel eens wat bij de Zeeman, Wibra, Action of andere budgetwinkels. Al moet ik zeggen dat ik nu toch écht officieel moet stoppen met shoppen voor onze kleine meid. Haar kleding kast heeft ondertussen meer items dan de mijne! Hebben jullie nog leuke shop tips? (niet voor nu haha, maar voor als ik weer mag!) 

Liefs, Shaniska


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.